Het offer op de Canigou plus recensiedeal

(17 klantbeoordelingen)

12,50

Categorie:

Beschrijving

Koop ‘Het offer op de Canigou’ en plaats een recensie op deze pagina, die wij mogen delen op andere sites.

Wat eindigde als een zegening begon als een ramp.

Sanne was verdwenen. We zeiden niets tegen elkaar. Ik zag de angst in de ogen van Elles, mijn vrouw. Ze leek me te smeken om het niet hardop te zeggen: ‘Onze dochter is weg.’

Ze liep nog een keer om de blokhut, daalde een paar meter het pad af, draaide zich om en keek me opnieuw aan. Ik schudde ‘nee’ met mijn hoofd, maar zei niets.

Als Hugo Bonnema, Corporate Finance consultant aan de Amsterdamse Zuidas, tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk zijn dochter kwijtraakt, zet hij alles op alles om haar terug te vinden. Daarbij vindt hij meer dan waar hij om gevraagd heeft.

Lees hier de details over deze deal: 

17 beoordelingen voor Het offer op de Canigou plus recensiedeal

 1. Erna Wegman

  Een spannend boek met verrassende wendingen. Hugo Bonnema gaat nooit op z’n gevoel af maar gebruikt gezond verstand en logica, wat hem (natuurlijk) verder van z’n doel af brengt dan ooit. Hugo en Ellis Bonnema maken vreemde keuzes maken als hun dochter ontvoerd wordt. Het klopt niet, zo handel je niet. De schrijver, Michiel Cobben, neemt je echter mee in het verhaal en later blijken al die dingen, inclusief de soms hilarisch beschreven verhalen over Hugo’s verleden, op z’n plek te vallen. Zou het echt, dat het drama dat zich voor je ogen voltrekt, later een verkapte zegen blijkt te zijn? (Mede vanwege de overvloedige sekscènes) een ideaal vaderdagkado!

 2. Frederique Smoor

  Pageturner!
  Van het begin tot het eind een pakkend boek.
  Voorzien van heerlijke kronkels, humor, spanning, ontdekkingen en een plot om van te smullen.

 3. Bas de Beer

  Lekker in 1 keer en binnen 2 dagen uitgelezen. Ik vind het een fijn boek. Herkenbare situaties, personen en plaatsen. Verrassende ontwikkelingen en plotwendingen. Zeker een aanrader!

 4. Wybo van der Veen

  In één rug uitgelezen, het bleef maar boeien met bizarre kronkels en wendingen waarbij de verhaallijn een vleugje van herkenning gaf.

 5. Odette van Zijdveld

  Pageturner eerste klas! Genoten van de onderkoelde humor, intelligentie en duidelijke brede ontwikkeling van de schrijver. Boek krijgt een verassende wending op het eind. Hoewel dit boek van het type thrillerroman is met een vleugje erotiek en spiritualiteit, komt bij vlagen voor mij een schelmenroman naar boven. Volgend boek in dit genre?

 6. Steven Pont (geverifieerde eigenaar)

  Cobben’s boek leest als een achtbaan,. Nadat je in rap tempo omhooggetakeld bent schiet je naar beneden en word je door het verhaal behoorlijk heen en weer geslingerd. Terug op het basisstation heb je het een en ander meegemaakt en stap je voldaan én een beetje dizzy uit…..

 7. Judith

  Spannend boek. Enorm goed geschreven met voldoende details en toch met veel vaart. Aanrader!

 8. Birgit

  Een spannend boek, met schaterlach opwekkende dialogen. De Mediterrane Pyreneëen spelen een mooie rol. Ik heb het in een dag uitgelezen en ben benieuwd naar het volgende boek.

 9. Frank Kiliaan (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb het boek in twee dagen uitgelezen. Het pakte me en liet me niet meer los.

  Dat komt enerzijds doordat ik graag historische romans van bijvoorbeeld Monaldi & Sarti, Carlos Ruiz Zafon, Dan Brown of Ildefonso Falcones lees of heb gelezen. Anderzijds omdat ik me al lezende Cobben herinner zoals hij was in Eindhoven. Scheiding of niet, Michiel kon altijd al beschouwend verhalen en rare kwinkslagen maken.

  Goed, terug naar het boek, zonder teveel willen spoilen. Het verhaal kent een aantal leuke plots. Al snel denk je: het is Elles om aandacht te vragen, maar dan verder denk je, nee toch niet. Vervolgens bijna aan het einde denk je, zie je wel. Toch Elles. En dan blijkt het toch anders te zijn.

  Mooie geschiedenis van Catalonië en een mooi liefdesverhaal.

  Een aanrader!

 10. Ron Seegers (geverifieerde eigenaar)

  Deze verpletterende eerste roman van Michiel Cobben heeft alles wat ik van een boek verwacht: het is spannend, grappig, beeldend en verrassend geschreven. Het zet aan tot denken, en handelt over de essentie van het leven: liefde, vriendschap en seks. Van begin tot eind boeit het verhaal rondom Hugo Bonnema. In twee dagen uitgelezen. absolute aanrader!

 11. Miriam (geverifieerde eigenaar)

  Eerst alleen al gegrepen door de omslag, het kleurrijke dorpje op de berg, begon ik van de week te lezen en kon het boek niet meer wegleggen.
  De egoïstische corpsbal Hugo is materialistisch en gek op succes. Getrouwd met Ellis en vader van dochter Sanne.
  Als zij wordt vermist tijdens hun vakantie maakt Hugo vreemde, rigoureuze keuzes zonder overleg met zijn vrouw. Alles staat in het teken van het redden en vinden van zijn ontvoerde dochter.Tekenend is zijn gebrek aan communicatie met de buitenwereld en het leerproces dat hij vervolgens doorloopt. Het verhaal krijgt hierdoor een aantal verrassende wendingen waardoor je geboeid blijft tot het einde! Zijn vrienden die misschien toch niet zo erg zijn vrienden bleken te zijn?

  Spannend, grappig, vaak filmisch geschreven. Ik zeg..een goed verhaal voor een filmscript!

 12. Julia (geverifieerde eigenaar)

  In treinvaart dender je het leven van Bonnema en zijn vrouw binnen. Met de tweede zin van het boek begint de reis. ‘Sanne was verdwenen’. Heden en verleden worden op aangename wijze afgewisseld. Vergezichten van vroeger schuiven voorbij. En dat verleden brengt Bonnema in een krankzinnige situatie die moet leiden tot het terugvinden van zijn dochter. Cobben houdt de spanningsboog tot het einde gespannen. Op het moment dat je denkt dat je op het eindstation bent, dendert de trein toch nog door en pas enige haltes verder sla je met een zucht het boek dicht.

 13. Astrid (geverifieerde eigenaar)

  Het prachtig vormgegeven boek ‘Het offer op de Canigou’ (incl. stoere afbeelding van de schrijver op de achterkant) leg je niet makkelijk weg. Vanaf de eerste zin word je meegesleept in de gedachtewereld en afwegingen van Michiel Cobben. Naast een spannend plot, wordt de lezer getracteerd op anekdotes uit het persoonlijke verleden van de ik-figuur en op geschiedkundige verhalen uit de mediteranee. Alles bij elkaar een golf van spitsvondigheid die uitrolt over een strand van levenslessen. Een must read!!

 14. Miel Gerritse (geverifieerde eigenaar)

  Spannende debuutroman, met een bizar einde waarin de hoofdpersoon Hugo vrijheid en geluk verkiest boven bezit. Ben benieuwd naar de volgende roman van deze auteur!

 15. Hello World! https://national-team.top/go/hezwgobsmq5dinbw?hs=2ae83659dd3e1963aedc7623f0c59798

  y98rna

 16. Gurutroca

  Хотите узнать, как заработать на криптовалюте? Изучите наше полное руководство и начните зарабатывать на цифровой валюте.

 17. Gurutroca

  Все о торговле криптовалютами вы найдете в нашей глубокой статье. Получите знания и начните торговать с уверенностью.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *