Guerilla strijders gezocht

Je hebt op het kleine afbeeldingkje geklikt, dus ik zoek jou. Jij staat open voor kleine acties met grote gevolgen. En dat komt goed uit, want ik zoek gorilla guerilla’s. Zou jij het kind van Che Guevarra en Lady Gaga kunnen zijn? Lees dan verder.

Huh?? Wasda??

Guerrilla marketing is an advertisement strategy concept designed for businesses to promote their products or services in an unconventional way with little budget to spend. This involves high energy and imagination focusing on grasping the attention of the public in more personal and memorable level.

Bekende voorbeelden zijn natuurlijk Graffiti, Stickers, Flash Mobs, Virals en Fake News.

Als je het boek hebt gelezen, of (nog) niet hebt gelezen, dat mag ook, en je vindt dat het een breder publiek verdient, dan kun je mij helpen. Als je een actie verzint die het boek ‘Het offer op de Canigou’ onder de aandacht van een publiek kan brengen, laat het me weten.

Een spreekbeurt bij je Rotary of leesclub? Een artikel of een winkelwagen op jouw website? Een interview in jouw TV programma? Alles is welkom. Ik hoor graag van je via dit formulier.