On Tour

Sinds 2010 geef ik salestrainingen en workshops waarin ik mensen en bedrijven help om trots te zijn. Trots waar ze voor staan zodat ze hun Gunfactor verhogen. Na het verschijnen van ‘Verhoog je Gunfactor’ in 2012 stond ik steeds vaker voor publiek en realiseerde ik me elke keer dat het een van de meest waardevolle en dankbare dingen is om te doen. En spannend.

Nu, met het verschijnen van ‘Het offer op de Canigou’  verheug ik me erop om in grote en kleine gezelschappen mijn gedachten te delen over het leven, werk, de liefde. Of gewoon zonder thema ergens gaan voorlezen en ontdekken wat zich aandient.

Sta je er voor open om in je boekhandel, jaarclub, bedrijf, leeskring of waar dan ook een aangename en leerzame avond te hebben, neem dan contact met me op. Rijke bedrijven die een inspiratieboost kunnen gebruiken of een leesclub van bijstandsmoeders, voor ieder is er wat te winkelen. Vul dit formulier in en deel je idee met me.

Openbare belevenissen:

KiVi – 26 maart – Den Haag -aanvang 19.00 uur, klik hier.