Geplaatst op Geef een reactie

We zijn onderweg

Vandaag zijn de eerste exemplaren verzonden, een klein feestje in mijn atelier. De eerste meningen zijn ook al gegeven over de cover (mooi!) en de inhoud (hoe krijg je het verzonnen?). Allemaal van partijdige mensen, maar toch doet het me goed, want ik hoor positieve geluiden. Zo benieuwd naar de eerste recensies!

Afgelopen maandag heb ik al een eerste Literaire workshop gegeven, maar dat was dan ook voor een Barbaars gezelschap dat een kunstimpuls te hard nodig had om tot na de officiële verschijning te wachten. De leden en reünisten van dispuut Abiogenesis uit Eindhoven waren enthousiast, al uitten sommige hun teleurstelling over de hoeveelheid seksscènes. ‘Meer, meer’ werd er geroepen. Maar goed, een schrijver stelt zich kwetsbaar op en dan moet je tegen kritiek kunnen. Wel een goede tip voor een volgend boek.

Openbaar feestje

A.s. donderdag presenteer ik het boek aan Hilversumse lezers in boekhandel Voorhoeve. Je bent welkom vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur lees ik een stukje voor. Natuurlijk kun je vragen stellen en de winnaar van de loterij wordt bekend gemaakt. Ook als je van buiten Hilversum komt ben je uiteraard van harte welkom. Laat even weten of je erbij bent, tot nu toe heeft alleen mijn moeder toegezegd.

Guerilla, the war is on

Met de ‘recensiedeal’ is de marketing al origineel begonnen, maar met sluwe guerillataktieken ga ik proberen de doelgroep nog sneller te bereiken. Heb je ideeën, zoek dan de Guerillastrijder op mijn website en lees hoe je bij kan dragen aan het succes.

En verder?

Geen idee, maar het leek me een goede titel voor een alinea. Ik heb geen idee voor hoe nu verder. Het is heerlijk om onwetend te zijn over de toekomst en daar ga ik maar eens van genieten. Tot donderdag?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *