Geplaatst op 5 Reacties

En we zijn begonnen

Wat eindigde als een zegening begon als een ramp.

Sanne was verdwenen. We zeiden niets tegen elkaar. Ik zag de angst in de ogen van Elles, mijn vrouw. Ze leek me te smeken om het niet hardop te zeggen: ‘Onze dochter is weg.’

Ze liep nog een keer om de blokhut, daalde een paar meter het pad af, draaide zich om en keek me opnieuw aan. Ik schudde ‘nee’ met mijn hoofd, maar zei niets.

Als Hugo Bonnema, Corporate Finance consultant aan de Amsterdamse Zuidas, tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk zijn dochter kwijtraakt, zet hij alles op alles om haar terug te vinden. Daarbij vindt hij meer dan waar hij om gevraagd heeft.

Op 27 april 2018 verschijnt ‘Het offer op de Canigou’, mijn debuutroman.

Natuurlijk ben ik trots, maar tegelijk erg benieuwd wat jij ervan vindt.

Om die reden, en tegelijk om een nieuwe marketingtruc op het ingeslapen boekenland los te laten, introduceer ik op deze site een nieuwtje. Bestel het boek en sluit tegelijk een recensiedeal, dan betaal je geen Euro 19,50 maar slechts Euro 12,50. Een mooie manier om wat rumoer te kweken en tegelijk om onze dialoog aan te wakkeren.

Part of the recensiedeal is dat we je recensie plaatsen op een aantal boekensites, zodat ook anderen kunnen lezen wat jij ervan vindt.

Michiel Cobben
info@michielcobben.nl

5 gedachten over “En we zijn begonnen

 1. Als dit boek net zo intrigerend, verrassend en knap geschreven is als “Verhoog je gunfactor” kan ik niet wachten het te lezen. Stuur maar snel op dus! 🙂

  1. Oei, de verwachtingen zijn hoog gespannen. Nog even geduld, het is zo 27 april!

 2. Nummer 81!

  Ik ga er vanuit dat het boek net zo makkelijk leest als de teaser op FB en als jij normaal alles vertelt. Ik ben erg benieuwd!

  1. Bijna had je 83!! (bedenk overigens dat de testorders toen ik de website bouwde ook allemaal een nummer hebben gekregen…)

   Ik hoop dat het uitkomt Kili en ik ben benieuwd wat jij ervan vind. Je kocht een recentiedeal zag ik, dus ik ga het vanzelf ontdekken!

 3. Itís hard to find experienced people about this topic, but you seem like you know what youíre talking about! Thanks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *